Om oss

Vannbåren varme har aldri vært enklere. Vi skreddersyr ditt vannbårne varmeanlegg og leverer alt fra A til Å.

HVEM ER VARMETEMA?

Varmetema er din dedikerte partner for vannbårne varmeanlegg, både for boliger og mindre næringsbygg. Med en historie som strekker seg over 20 år tilbake, har vi iverksatt over 7000 varmeanlegg som nå opererer over hele Norge. Vår lidenskap ligger i produksjonen av gulvvarmesentraler som er nøye sammenstilt med solide og standardiserte komponenter i vår egen fabrikk i Stange, Innlandet. Vi jobber mot å gjøre opplevelsen med vannbåren varme så enkel og problemfri som mulig for deg som utbygger eller rørlegger. Vi ønsker og at kunden skal få den best mulige opplevelsen av komfort, energifleksibilitet og økonomisk lønnsomhet ved hjelp av våre løsninger.

TEAMET

Vi har et mål å fremme bruken av vannbåren varme i Norge. Enkel montering, energifleksibilitet og høy komfort står sentralt i våre kjerneverdier. Vi er overbevist om at det er mulig å oppnå alle disse målene og samtidig oppnå bærekraftige løsninger som ikke bare dekker dagens behov, men også legger grunnlaget for fremtidige generasjoners krav. Med over tjue års erfaring innen vannbåren varme og en egen fabrikk i Norge, føler vi oss rustet til å møte disse målene.
portrett_haavard
Jan Håvard Bratlie
Daglig leder og teknisk ansvarlig

Med en solid bakgrunn innen elektroteknikk som utdannet elektriker og ingeniør, kastet Jan Håvard Bratlie seg inn i den vannbårne verden med full kraft i 2003 da han startet Varmetema. I dag kombinerer han aktivt salgsarbeid med rollen som daglig leder i Varmetema.

portrett_torunn
Eva Torunn Skreåsen Dahl
Produksjonsleder

Som produksjonsansvarlig for våre gulvvarmesentraler og ansvarlig for varebestillinger, er Torunn en dyktig og effektiv ressurs i teamet. Hun forsikrer at alle leveranser av sentraler og nødvendig materiell til anleggene blir ivaretatt.

portrett_synnove
Synnøve Bratlie
Administrasjon

Synnøve er vår nøkkelperson innen regnskap og administrasjon. I tillegg koordinerer hun service- og monteringsoppdrag, der hun har det overordnede ansvaret for oppfølgingen av ulike jobber.

55 55 55 55
havard@varmetema.no
blank_profile
Magnus Bratlie
Servicetekniker

Magnus, utdannet rørlegger, tar seg av oppfølgingen av service på anlegg og kan bistå med montering eller feilsøking når nødvendig.

55 55 55 55
havard@varmetema.no
blank_profile
Marit Slettedal
Prosjektering

Med noen år praktisk erfaring bak seg, valgte Marit å gå en mer teknisk retning med ingeniørutdannelse innen fornybar energi ved NTNU. I dag dedikerer Marit seg til prosjektering og salgsarbeid.

55 55 55 55
havard@varmetema.no

VÅR HISTORIE

Vår interesse for vannbåren varme har røtter tilbake til 1994, da gründer Jan Håvard ble fascinert av en linjeartikkel om vannbåren varme publisert i Aftenposten. Fascinasjonen utviklet seg, og de påfølgende ti årene dedikerte Håvard seg til vannbåren varme på hobbybasis.

Håvard fanget kjapt behovet for helhetlige løsninger i markedet etter å ha støtt på utfordringer knyttet til levering av løse komponenter. I 2003 tok han de første skrittene mot å realisere drømmen om en vannbåren varmesentral, som startet som et beskjedent prosjekt i garasjen. Dette førte til utviklingen av Alfa Standard, som var ferdig i 2008.

Siden den gang har vi levert omtrent 7000 anlegg over hele Norge.

HVORFOR OSS SOM LEVERANDØR?

  • Vi har drevet med dette i 20 år +, noe som gir oss den erfaringen som trengs for et sømløst vannbåret anlegg.
  • Du mottar et anlegg som er grundig forhåndstestet på vår fabrikk i Norge. Dette gir bedre kvalitetskontroll, gunstigere innkjøpspriser og raskere prosess.
  • Vi bruker komponenter av høy kvalitet som er av standardutførelse, noe som sikrer lang levetid. Dersom det likevel skulle være nødvendig å bytte en del, er dette enkelt tilgjengelig.

HVA GJØR OSS UNIKE?

  • Vi har drevet med dette i 20 år +, noe som gir oss den erfaringen som trengs for et sømløst vannbåret anlegg.
  • Du mottar et anlegg som er grundig forhåndstestet på vår fabrikk i Norge. Dette gir bedre kvalitetskontroll, gunstigere innkjøpspriser og raskere prosess.
  • Vi bruker komponenter av høy kvalitet som er av standardutførelse, noe som sikrer lang levetid. Dersom det likevel skulle være nødvendig å bytte en del, er dette enkelt tilgjengelig.

VÅR FOKUSOMRÅDER

Energiøkonomi – Vi legger til rette for en bærekraftig energiøkonomi og tilbyr effektive løsninger som varmepumper og viftekonvektorer for kjøling.

Energifleksibilitet – Energimarkedet er stadig i endring. Dette skyldes blant annet variabler som strømpriser, politiske endringer og internasjonale energiforhold som stadig utvikler seg. I Varmetema legger vi til rette for sømløs integrasjon av systemet til nye energikilder i fremtiden.

(Trolig er fremtiden som fortiden, preget av kontinuerlige overraskelser.) I en fremtid som sannsynligvis vil være like overraskende som fortiden, har vi designet sentralene våre for energifleksibilitet, slik at de enkelt kan kobles til ulike fornybare energikilder.

Enkel montering – Med våre prefabrikkerte gulvvarmesentraler forsøker vi å forenkle arbeidsprosessen for rørleggeren. I det vesentlige behøver rørleggeren kun å montere sentralen i veggen, koble til gulvvarmerørene og idriftsettelse systemet

0 +
Anlegg montert
0 +
Års erfaring
0 m2
Produksjonslokaler

Kontakt oss

La oss ta en prat om samarbeid.