Om oss

Vannbåren varme har aldri vært enklere. Vi skreddersyr ditt vannbårne varmeanlegg og leverer alt fra A til Å.

HVEM ER VARMETEMA?

Varmetema er din dedikerte partner for vannbårne varmeanlegg, både for boliger og mindre næringsbygg. Med en historie som strekker seg over 20 år, har vi iverksatt over 7000 varmeanlegg som nå opererer over hele Norge. Vår kompetanse, ligger i produksjon av gulvvarmesentraler nøye sammenstilt med solide og standardiserte komponenter på vår fabrikk i Stange, Innlandet. Vi jobber mot å gjøre opplevelsen med vannbåren varme, så enkel og problemfri som mulig for deg som utbygger eller rørlegger. Kunden skal få en optimal opplevelse av komfort, energifleksibilitet og økonomisk lønnsomhet ved hjelp av våre løsninger.

TEAMET

Vårt mål å fremme bruken av vannbåren varme i Norge. Enkel montering, energifleksibilitet og høy komfort, er sentrale kjerneverdier. Vi er overbevist om at det er mulig å oppnå alle disse målene og samtidig ha bærekraftige løsninger, som ikke bare dekker dagens behov, men også legger grunnlaget for fremtidige generasjoners krav. Med over 20 års erfaring innen vannbåren varme og egen fabrikk i Norge, er vi rustet til å oppfylle målene.

Jan Håvard Bratlie
Jan Håvard Bratlie
Daglig leder og teknisk ansvarlig

Med solid bakgrunn innen elektroteknikk, som utdannet elektriker og ingeniør, kastet Jan Håvard Bratlie seg inn i den vannbårne verden med full kraft i 2003 og etablerte Varmetema. I dag kombinerer han aktivt salgsarbeid, med rollen som daglig leder.

Eva Torunn Skreåsen Dahl
Eva Torunn Skreosen Dahl
Produksjonsleder

Som produksjonsansvarlig for våre gulvvarmesentraler og ansvarlig for varebestillinger, er Torunn en dyktig og effektiv ressurs i teamet. Hun forsikrer at alle leveranser av sentraler og nødvendig materiell til anleggene, blir ivaretatt.

Synnøve Bratlie
Synnøve Bratlie
Økonomi og administrasjon

Synnøve er vår nøkkelperson innen regnskap og administrasjon. I tillegg koordinerer hun service- og monteringsoppdrag, der hun har det overordnede ansvaret for oppfølgingen av ulike jobber.

Magnus Bratlie
Magnus Bratlie
Servicetekniker

Magnus er utdannet rørlegger og tar seg av oppfølgingen av service på anlegg. Bistår også med montering eller feilsøking ved behov.

Marit Slettedal
Marit Slettedal
Prosjektering og tilbud

Med noen år praktisk erfaring bak seg, valgte Marit å gå i en mer teknisk retning med ingeniørutdannelse innen fornybar energi ved NTNU. I dag dedikerer Marit seg til prosjektering og salgsarbeid.

VÅR HISTORIE

Vår interesse for vannbåren varme har røtter tilbake til 1994, da gründer Jan Håvard ble fascinert av en linjeartikkel om vannbåren varme publisert i Aftenposten. Fascinasjonen utviklet seg, og de påfølgende ti årene dedikerte Jan Håvard seg til vannbåren varme på hobbybasis.

Han fanget kjapt opp behovet for helhetlige løsninger i markedet, etter å ha støtt på utfordringer knyttet til levering av løse komponenter. I 2003 tok han de første skritt mot å realisere drømmen om en vannbåren varmesentral. Det startet som et beskjedent prosjekt i garasjen og førte til utviklingen av Alfa Standard, ferdiggjort i 2008.

Siden den gang har Varmetema levert rundt 7000 anlegg over hele Norge.

HVORFOR VELGE OSS SOM LEVERANDØR?

  • Vi har jobbet med dette i over 20 år. Det gir erfaringen som trengs, for sømløse og effektive løsninger.
  • Du mottar anlegg som er grundig forhåndstestet på vår fabrikk i Norge. Det gir bedre kvalitetskontroll, gunstigere innkjøpspriser og raskere prosesser.
  • Benytter komponenter av høy kvalitet av standardutførelse, noe som sikrer lang levetid. Skulle det likevel være nødvendig å bytte en del, er dette enkelt tilgjengelig.

HVA GJØR OSS UNIKE?

  • Prefabrikkerte gulvvarmesentraler produsert i Norge.
  • Skreddersydde materialpakker tilpasset hvert enkelt prosjekt.
  • Varmesentraler bygget på enkle prinsipper for vannbåren varme uten unødvendig kompleksitet, med standardiserte komponenter av beste kvalitet.

 

Med kvalitetsløsninger kombinert med skreddersydde sentraler og materialpakker, kan du være trygg på et velfungerende gjennomtestet vannbåret varmesystem, uansett hvor i Norge kunden befinner seg!

VÅR FOKUSOMRÅDER

Energiøkonomi – Legger til rette for bærekraftig energiøkonomi og tilbyr effektive løsninger som varmepumper og viftekonvektorer for kjøling.

Energifleksibilitet – Energimarkedet er stadig i endring. Det skyldes blant annet variabler som strømpriser, politiske endringer og internasjonale energiforhold som stadig utvikler seg. I Varmetema legges til rette for sømløs integrasjon av systemer, tilpasset nye energikilder i fremtiden.

I en fremtid som sannsynligvis vil være like overraskende som fortiden, er våre sentralet designet for energifleksibilitet. Det sørger for at de enkelt kan kobles til ulike fornybare energikilder.

Enkel montering – Med våre prefabrikkerte gulvvarmesentraler, forenkles arbeidsprosessen for rørleggeren. Vesentlig behøves kun å montere sentralen i veggen, koble til gulvvarmerørene og idriftsettelse av systemet.

0 +
Anlegg montert
0 +
Års erfaring
0
Produksjonslokaler

Kontakt oss

La oss ta en prat om samarbeid.