Site icon Varmetema

Om oss

Om oss

Varmetema utvikler og produserer tekniske sentraler for bolig, barnehage og mindre industribygg - hovedsaklig basert på vannbåren varme.  Vi har også en monteringstjeneste.

 

Nederst finner du nyttige filmer.

les mer

Varmetema

Firma ble stiftet i 1997 av Jan Håvard Bratlie og har idag 10 ansatte. Produksjon og hovedkontor holder til på Stange i Hedmark ikke langt unna E6 . Plasseringen er sentral - ca 15 minutter til Hamar og 45 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen med tog eller bil.

 

Varmetema er mest kjent som leverandør av innovative sentraler for tekniske anlegg i boliger.  

 

Alfasentralen og Sigmasentralen er blitt begreper som de fleste rørleggere og husleverandører kjenner til - og mange bruker som standard i nye boliger.

 

 

 

Forenkling og trygghet

Ny bil kjøper man hos bilforhandlers salgsavdeling og ikke delelager. På samme måte er det mye å hente på å bruke et ferdig dokumentert og gjennomprøvd produkt for å ivareta oppvarming.

 

Dette er årsaken til at det er montert mer enn 3000 sentraler fra Varmetema  - og antallet er sterkt økende.

 

Tekniske anlegg i småhus har tradisjonelt blitt montert og delvis prosjektert på byggeplass med de utfordringer det innebærer. Alfa- og Sigmasentralen rydder opp i en hel del utfordringer knyttet til samarbeid mellom fagene.

 

 

Våre kunder

En stor del av Varmetemas kunder er rørleggerbedrifter og husleverandører. Mange dyktige fagfolk ser fordelen av å spare mye arbeid og unngå problemer ved å bruke ferdige produkter.

 

Varmetema har avtale med Norgeshus, Norske Hus, Blink Hus, Hellvik Hus, Lier Hus og flere enkeltstående husforhandlere. Her kan huskunden få et fremtidsrettet varmeanlegg som en del av husleveransen.

 

Private husbyggere vil normalt kunne kjøpe anlegg fra sin husleverandør eller rørlegger. I de tilfeller det ikke lar seg gjøre, leverer vi direkte til en pris som ligger på samme nivå som husleverandør eller rørleggere selger det for.

 

Film 1

Denne filmen gir en kort oversikt over noen av de fantastiske mulighet Varmetema kan tilby deg:

Film 2

Denne filmen sier litt om vannbåren varme generelt, og Alfasentralen spesielt - herunder de muligheter den gir.

Film 3

Her kommer en film om prisberegning anlegg med vannbåren varme ved hjelp av kalkulator.

Exit mobile version